vineri, 26 noiembrie 2010

Cercul pedagogic al invatatorilor - Casin 2010

Vineri, 26 noiembrie 2010, la Caminul Cultural din Casin, a avut loc Cercul pedagogic al invatatorilor. La aceasta activitate au fost prezente 90 de cadre didactice de la scolile din Onesti si comunele arondate acestui cerc pedagogic coordonat de d-na instit. Dorica Buta, director adjunct la Scoala "George Calinescu" din Onesti. Din partea scolii gazda, Scoala cu clasele I - VIII "Invatator N. Paslaru" Casin, a deschis activitatea consilierul educativ, instit. Monica Dobrea. 

Cuvantul de bun venit si mesajul mediator adresat participantilor de directorul scolii, prof. Virginia - Smarandita Braescu, a subliniat munca in echipa a tuturor celor implicati pentru reusita activitati: elevii, parintii, cadrele didactice de la ciclul primar (inv. Maria Stratulat, inv. Mirica Cristiana, inv. Simona Bogatu, instit. Monica Dobrea) si participantii. Felicitari tuturor!

Cuvantul de bun venit si de deschidere a activitatii: instit. Monica Dobrea, consilierul educativ al scolii "Invatator N. Paslaru" din Casin                           
Agenda activitatilor metodice si mesajul de suflet al coordonatorului cercului pedagogic: instit. Dorica Buta
Spiritul de echipa si mesajul mediator al directorului scolii: prof. Virginia - Smarandita Braescu
Programul artistic oferit de copiii frumosi, talentati si minunati ai scolii "Invatator N. Paslaru" din Casin. Pentru mai multe fotografii, vizitati http://educatieglobala.blogspot.com/



"Sporul casei" si mapele participantilor
 Multumiri din suflet pentru d-na invatatoare Cornelia Labar si pentru d-na Adina Dragu, care si-au adus contributia si la realizarea Punctului muzeistic din cadrul Caminului Cultural Casin, alaturi de doamnele invatatoare de la Scoala "Invatator N. Paslaru" din Casin: Monica Dobrea, Cristiana Mirica, Maria Stratulat, Simona Bogatu.

Fotografiile de grup si plecarea participantilor... Drum bun tuturor si la buna re-vedere!
Pentru mai multe fotografii, vizitati http://educatieglobala.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN