vineri, 3 decembrie 2010

La Radio Connect FM - 3 decembrie 2010

Vineri, 3 decembrie 2010, d-na director, prof. Virginia - Smarandita Braescu, si d-na invatatoare Simona Bogatu de la Scoala "Invatator N. Paslaru" din Casin au fost invitatele d-nei Dana Lungu, realizatoarea emisiunii Alb si Negru, la Radio Connect FM.  Am discutat despre proiectele scolii si promovarea lor in comunitate, pregatirile pentru sarbatorile de iarna si serbarea zapezii la Scoala "Invatator N. Paslaru" din Casin, spiritul de echipa al elevilor si cadrelor didactice, managementul inovativ si mediator, cu un design educational atractiv, pentru a-i ajuta pe elevi sa-si dezvolte propria placere de a invata si pentru a intelege sensul si rostul invatarii pentru reusita lor in viata si a deveni "oameni mari".


2 comentarii:

  1. Felicitarile noastre pentru d-na director, prof. Virginia-Smarandita Braescu si d-na invatatoare Simona Bogatu. Noi membrii Cenaclului literar "Lucian Blaga" din Sebes, am terminat repetitiile pentru spectacolul de Craciun, la orele 18.00 si am ascultat emisiunea pe internet, la CONECT FM, pana terminarea ei la orele 19.00.
    Acolo, in scoala voastra sunt oameni minunati si suntem mandri ca va avem ca parteneri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! Ne bucuram ca, in ciuda distantelor geografice, sufleteste ramanem aproape! Felicitari si succes in pregatirea spectacolului de Craciun!

    RăspundețiȘtergere

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN