marți, 15 februarie 2011

Parteneriatul scoala - comunitate

Miercuri, 15 februarie 2011, în sala de şedinţe a Primǎriei Caşin, cadrele didactice de la Scoala “Invǎţǎtor N. Pâslaru” Caşin au participat, la invitaţia d-lui primar Cosmin Curelea, la o conferintǎ de diseminare a activitǎţilor proiectului Autoritaţi responsabile - Comunitǎţi implicate.



Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacitǎţii Administrative 2007 – 2013 şi are ca obiectiv general îmbunǎtǎţirea calitǎţii şi eficienţei serviciilor sociale furnizate de DGASPC şi autoritǎţile publice locale. Scopul proiectului este de a declanşa procesul de descentralizare, în vederea preluaǎrii de cǎtre autoritǎţile locale a competenţelor necesare oferirii de servicii sociale, eficientizarea mecanismelor de luare a deciziilor în domeniul asistenţei sociale la nivel comunitar.

Activitatea de diseminare a fost susţinutǎ de reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacǎu. Au participat reprezentanţi de la Consiliul local Caşin, bisericǎ, poliţie,
societǎţi comerciale, dispensarul medical comunal, Scoala “Invǎţǎtor N. Pâslaru” Caşin.

Director,
Prof. Virginia – Smǎrǎndiţa Brǎescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN