joi, 24 februarie 2011

Teatrul Bacovia in spectacol la Caminul Cultural Casin


Joi, 24 februarie 2011, la Caminul Cultural Caşin, a avut loc spectacolul de teatru “Povestea prostiei”. Spectacolul a fost susţinut de actorii Teatrului Bacovia din Bacǎu pentru elevii Scolii cu clasele I – VIII “Invǎţǎtor N. Pâslaru” Caşin. Aceastǎ activitate de mediere culturalǎ a fost organizatǎ în baza contractului de parteneriat semnat între cele douǎ instituţii, în colaborare cu Primǎria Caşin.Contractul de parteneriat semnat între Teatrul Bacovia şi Scoala cu clasele I – VIII “Invǎţǎtor N. Pâslaru” Caşin are ca principale obiective:

-        Selectarea textelor cu conţinut educativ şi accesibil;
-        Stimularea capacitǎţii de receptare a unui text literar;
-        Educarea capacitǎţii elevilor de a-şi exprima liber trǎirile şi ideile;
-        Iniţierea elevilor în arta interpretǎrii.


Copiii, cadrele didactice şi pǎrinţii au fost receptivi la organizarea acestui spectacol în comunitate şi s-au bucurat de jocul profesionist al actorilor de la teatrul bǎcǎuan, precum şi de prezenţa acestora în salǎ, în mijlocul lor.La sfârşitul spectacolului, elevii au urcat pe scenǎ şi au facut o fotografie de grup împreunǎ cu actorii.


Mulţumim din suflet actorilor teatrului Bacovia pentru acest minunat spectacol de teatru susţinut pentru elevii şcolii din Caşin.

Director,
Prof. Virginia – Smǎrǎndiţa Brǎescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN