luni, 29 august 2011

Profesionisti in educatie


Stimati colegi,


In cadrul formarii PROMEP, in saptamana 1 - 6 august 2011, cadrele didactice din judetul Bacau au initiat proiectul "Profesionisti in educatie" pentru dezvoltarea leadershipului.

Va invitam alaturi de noi! Colegii care doresc sa contribuie cu idei, sugestii, articole si inregistrari audio-video pentru dezvoltarea blogului http://managementeducational-leadership.blogspot.com/ sunt invitati sa trimita fiecare o fotografie tip portret si o scurta prezentare, precum si articole despre scolile pe care le coordoneaza si experienta lor manageriala. Toate materialele se transmit pe adresa de mail managementsileadership@gmail.com in vederea evaluarii si postarii pe blog.


Multumiri calduroase initiatorilor proiectului, managerului de proiect, precum si tuturor colegilor din echipa formatorilor la nivel national pentru aceasta experienta deosebita de invatare accelerata, lucru in echipa si leadership!

In judetul Bacau, implementarea proiectului ”Profesionisti in educatie” este coordonata de colegii nostri formatori prof. IDA VLAD, prof. NICU HARASEMCIUC, prof. MIHAI URSACHI, carora le multumim pentru sprijin si consiliere in dezvoltarea leadershipului din invatamantul bacauan.

Prof. Virginia - Smarandita Braescu
Formator pentru Consiliul National al Elevilor
Director Scoala cu clasele I - VIII ”Invatator N. Paslaru” Casin, jud. Bacau
http://scoalacasin.blogspot.com/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN