joi, 13 octombrie 2011

ONG-urile bacauane se implica in alegerile CSE

Pentru a lua pulsul alegerilor pentru Consiliul Scolar al Elevilor in judetul Bacau, puteti consulta site-urile www.cjebacau.ro si http://cne-cje-bacau.ning.com.

Pentru o mai mare transparenta, Consiliul Judetean al Elevilor Bacau a incheiat o intelegere cu mai multe organizatii non-guvernamentale prin care acestea vor delega reprezentanti care sa asiste la procesul de vot in institutiile de invatamant, alaturi de observatorii CJE.

Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog BacauFundatia de Sprijin Comunitar si Crucea Rosie Bacau sunt organizatiile care deja au trimis listele cu observatorii delegati.

Le multumim pe aceasta cale pentru faptul ca se implica si sustin acest important proces democratic, dar si pentru colaborarea pe care au avut-o in ultimele luni cu CJE Bacau!

Cu toate cele trei institutii am colaborat pentru Marsul Anti-etnobotanice. Alaturi de FSC ne-am implicat in Saptamana Nationala a Voluntariatului si in Gala Voluntarului Bacauan. De asemenea, impreuna cu prietenii de la Crucea Rosie Bacau am reusit sa ducem la capat campania umanitara Daruieste-i Craciunul.

------------------------------------------------------------
Sectiunea download -
------------------------------------------------------------
Pentru observatori:
Fişă de observaţie - alegeri CŞE
Ghidul observatorilor CJE Bacău
-------------------------------------------------------------


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN