miercuri, 24 noiembrie 2010

Cercul Pedagogic al Profesorilor de Matematica din Gimnaziu - Casin, 24 noiembrie 2010

Miercuri, 24 noiembrie 2010, Cercul Pedagogic al Profesorilor de Matematica din Gimnaziu a avut loc la Casin. Scoala cu clasele I - VIII "Invatator N. Paslaru " Casin a fost gazda acestei activitati metodice la care au participat 57 de cadre didactice din scolile arondate cercului pedagogic coordonat de d-na prof. Maria Zaharia.

Activitatea metodica de astazi a fost organizata de d-l inspector teritorial Emil Ganea, profesor titular la Scoala Casin, si colegele din catedra de matematica: prof. master Maria Agapi si prof. Nadia Manea. In prima parte a activitatii d-l prof. Emil Ganea a sustinut o ora deschisa de Matematica distractiva. Aceasta secventa didactica a avut loc la Caminul Cultural Casin, dupa care profesorii de matematica si-au desfasurat activitatea metodico-stiintifica in Scoala Casin, dupa urmatorul program:

1. Prezentarea ordinii de zi - prof. Maria Zaharia, responsabil cerc pedagogic si director al Scolii cu clasele I - VIII "George Calinescu" din Onesti;
2. Cuvant de bun venit - prof. Cosmin Curelea, primarul comunei Casin;
3. Pagini de monografie locala - prof. Virginia - Smarandita Braescu, directorul Scolii cu clasele I - VIII "N. Paslaru" - Casin;
4. Interpretarea testelor initiale - prof. Emil Ganea, inspector scolar teritorial, ISJ Bacau
5. Impresii de la Centenarul SSMR - prof. master Maria Agapi
6. Vizitarea scolii si sfintirea bucatelor de post - preot Ion Iordan

Din punct de vedere al marketing-ului si design-ului educational, activitatea de astazi s-a desfasurat sub semnul inovatiei, medierii si leadership-ului. Costumele populare ale elevilor, intampinarea oaspetilor cu paine si sare, ecusoanele si mapele profesorilor, sfintirea bucatelor de post ne-au reconectat la valorile traditionale ale satului si au dat activitatii un aer de sarbatoare.

Director,
prof. Virginia - Smarandita Braescu






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN