miercuri, 15 decembrie 2010

Gradul didactic I cu nota 10 (zece)

Miercuri, 15 decembrie 2010, d-nei educatoare Livia Gradinaru i-a fost acordat gradul didactic I cu nota 10 (zece). Prin adresa MECTS Nr. 45685/2010 a fost aprobata comisia pentru efectuarea inspectiei speciale si sustinerea lucrarii metodico-stiintifice de acordare a gradului didactic I. Comisia a avut urmatoarea componenta:
1. Lect. univ. dr. Popa Nicoleta de la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau - presedinte
2. Conf. univ. dr. Cojocariu Venera - Mihaela de la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau - coordonator stiintific
3. Educator gradul I Volmer Mariana de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 16 din Onesti - metodist al ISJ Bacau.

A mai asistat la ore si la discutarea activitatilor sustinute la inspectia speciala si directorul scolii, prof. Virginia - Smarandita Braescu.

La sustinerea lucrarii metodico-stiintifice intitulata  "Strategii de realizare a educatiei artistico-plastice in prescolaritate" au participat cadre didactice din scoala si de la gradinitele din comunitate (Onesti si Manastirea Casin). Conform raportului scris incheiat de catre comisie, "lucrarea se impune prin actualitate si accesibilitate, corelate cu utilitatea majora in plan profesional. Ipoteza studiului, corect formulata, coreleaza un factor pedagogic (variabila independenta - organizarea integrata a activitatilor artistico-plastice) cu un factor psihologic (variabila dependenta - dezvoltarea gandirii, in principal a operatiilor de analiza si sinteza). Factorul de progres este reprezentat de doua categorii de jocuri - exercitii folosite sistematic pentru dezvoltarea operatiilor de analiza, respectiv sinteza."

Felicitari!







Un comentariu:

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN