vineri, 15 aprilie 2011

Legislatia rutiera pe intelesul tuturor

Vineri, 15 aprilie 2011, a avut loc o activitate in cadrul proiectului "Legislatia rutiera pe intelesul tuturor". Acest proiect de educatie rutiera este initiat de CSE de la Scoala "Invatator N. Paslaru" Casin, jud Bacau. Membrii CSE au participat la intalnirea cu reprezentanti ai Politiei din comuna Casin si din Onesti. Au luat parte la aceasta activitate de proiect d-l Ion Apostu, seful de post din comuna Casin, inspector principal Sergiu Cataragiu si agent principal Ionut Matei de la Politia din Onesti.

Vom reveni in curand cu alte informatii referitoare la activitatile proiectului "Legislatia rutiera pe intelesul tuturor".


Au fost alaturi de membrii CSE la aceasta intalnire de proiect si cadrele didactice din scoala. Conducerea scolii, reprezentata prin prof. Virginia - Smarandita Braescu, a incheiat un protocol de colaborare cu Politia si celelalte institutii din comunitate, in scopul sprijinirii proiectelor initiate de elevii si cadrele didactice de la Scoala "Invatator N. Paslaru" - Casin.



Presedinte CSE Scoala Casin,
elev Bogdan Ditu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN