miercuri, 16 noiembrie 2011

Concursul National Scolar de Sah "Elisabeta Polihroniade" la Scoala "Invatator N. Paslaru" Casin

Miercuri, 16 noiembrie 2011, la Scoala cu clasele I - VIII "Invatator N. Paslaru" Casin a avut loc prima editie a Concursului National Scolar de Sah "Elisabeta Polihroniade". Ne-am bucurat de prezenta in mijlocul nostru a d-nei Elisabeta Polihroniade, multipla campioana nationala si internationala la sah, prof. Emil Ganea, inspector scolar teritorial pe probleme de management si prof. Cosmin Ioan Curelea, primarul comunei Casin.

Concursul a fost coordonat la nivelul scolii prof. Virginia - Smarandita Braescu, directorul scolii, si prof. Petre Anton. Toate cadrele didactice din scoala au colaborat pentru promovarea concursului in randul elevilor. Toti elevii au primit din partea organizatorilor concursului diplome de participare, iar cei care s-au clasat pe locurile I, II si III, in aceasta etapa organizata la nivelul scolii, au fost premiati cu diplome, medalii si cupe si s-au calificat pentru etapa urmatoare ce va avea loc la Onesti, la sfarsitul lunii noiembrie 2011. 

Multumind din suflet d-nei Elisabeta Polihroniade si organizatorilor concursului, felicitam pe toti participantii si pe parintii acestora si dorim succes mai departe elevilor calificati pentru faza pe zona!

Director,
Prof. Virginia - Smarandita Braescu























Un comentariu:

  1. Felicitari! Este un moment deosebit. Elisabeta Polihroniade a fost, este si va ramane printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Iar sportul mintii, sahul, va aduce tinerei generatii, noi si noi valente, in cunoastere si dezvoltare personala!

    RăspundețiȘtergere

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN