sâmbătă, 25 august 2012

Ganduri la sfarsit de mandat si inceputul unui nou an scolar

Dragi elevi, stimati colegi, parinti, colaboratori si parteneri,

Va informez ca, prin decizia nr. 947/16.08.2012 a Inspectorului Scolar General al ISJ Bacau, am fost eliberata din functia de director al Scolii cu clasele I - VIII "Invatator N. Paslaru" Casin si am predat stafeta d-nei prof. Sorina Ganea, care va coordona in continuare activitatea elevilor si cadrelor didactice din aceasta unitate de invatamant.

Va multumesc pentru colaborarea constructiva si va invit sa ne aducem aminte cateva din evenimentele mai importante pe care le-am trait impreuna in ultimii doi ani si care ne-au reunit cu bucurie pe toti, generatii diferite de elevi, parinti si cadre didactice, ca o mare familie in prezent, in sala Caminului Cultural, primul lacas al scolii din Casin.
Va multumesc, prieteni dragi, caci numai impreuna am putut darui elevilor si comunitatii din Casin momente de suflet si activitati culturale deosebite, nepretuite!  Ma simt intr-adevar eliberata, impacata sufleteste si bucuroasa ca am sadit impreuna, inspirati de lumina divina, seminte de cunoastere altfel, radacini si aripi pentru a descoperi viata in orizonturi NOI!
In spiritul Mediatorului cartii, va adresez totodata si o invitatie la lectura si va recomand cartea VIDEOCLIPE, pentru a (re)invia in CLIPE AICI SI ACUM, intr-o imbratisare spatiu – timp care sa va (re)infiinteze in stari de IUBIRE, de BINE, de FERICIRE, de GRATIE, de SUBLIM. Lasati-va purtati de marturisirile de credinta ale autoarei, prof. univ. dr. Carmen Bulzan, in VIDEOCLIPE de LUMINA care, cazand diferit pe context, sa-l de-contextualizeze si sa va vindece trupul si sufletul de efectele timpului si limitarile spatiale intru reintalnire la izvoare!
Prof. univ. dr. Carmen Bulzan – Videoclipe, 2009
Editura PRIER, Drobeta Turnu Severin
“(V)Ideoclipele cuprinse in aceasta carte sunt marturii ale credintei mele in mine insami si in oameni, caci dincolo de aparente si de lucruri ce par fara legatura se tes relatii, conexiuni datatoare de sensuri ce ne pot orienta in viata. Important este de a avea curajul si puterea de intelegere spre a indrepta un drum cat mai este timp. Si niciodata nu va fi prea tarziu!
Retraind aceste clipe as vrea sa marturisesc cum am simtit Lumina in care se vede si nevazutul. Paradoxal, dar cu cat distanta este mai mare, cu atat se vede ceva mai limpede si mai captivant. Eu insami – captiva Clipei, am simtit placerea de a iesi din ea, retraind-o ca pe o minune si daruind-o totodata celor ce vor citi in filele acestor Clipe.”(Prof. univ. dr. Carmen Bulzan)
Gasiti postate pe blogul scolii VIDEOCLIPELE intalnirilor noastre in comunicare! Va multumesc din suflet si va imbratisez cu drag!
  
"Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru ca sa urce pana la EL." (Michelangelo Buonarroti)
Intotdeauna voi spune DA vietii si energiei sale creative! 
Cu stima si pretuire,
Virginia - Smarandita Braescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN