joi, 9 decembrie 2010

Imagini din spectacolul "Pe calea stelei" oferit comunitatii de prietenii nostri de suflet, membrii cenaclului "Lucian Blaga" din Sebes









Pentru mai multe fotografii, consultati http://educatieglobala.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. Foarte frumos. Întradevăr cred că a fost un spectacol minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi prieteni, dupa cum stiti ieri,09.12.2010, Cenaclul LUCIAN BLAGA din SEBES, un cenaclu cu profil literar, s-a incumetat, prin efort propriu (fizic si financiar), sa puna in scena un spectacol de Craciun. Noutatea a constat in faptul ca intreaga scenografie si scenariul au fost creatii personale ale membrilor cenaclului ,dublate de vocile inegalabile ale CORINEI CORPODEAN si IOANEI DAMIAN, membre ale cenaclului (poete).Sala mare a Casei de Cultura din Sebes a fost plina de un public ce aproape a ramas fara grai(cca. 300 persoane), vazand noutatea conceptiei asupra unui spectacol de Craciun.Toti participantii cenaclisti si-au jucat rolul ca niste adevarati actori, ceea ce a dus la succesul neasteptat al spectacolului.

    Alaturi de ei s-au aflat (ca invitate) membrele corului "Armonia",condus de D-na A.Haber. Si-au prezentat creatii , legate de sarbatoarea Nasterii : Rafila Maniu, Ion Kamla, Mariana Moga, Marioara Berghezan, Camelia Tincu ,Jeni Voina,Casiana Ekart, BogdanTurcu,Aurel Albu, Bianca Dan,Georgeta Resteman, EmiliaFaur, impreuna cu Petru Fagaras, Corina Corpodean, Ioana Damian si subsemnata.Era sa uit de Rodica Haprean,Iulia Corpodean si Cristi (al treilea mag)

    NU exista destule flori cu care eu vreau sa le rasplatesc efortul si nici destule cuvinte pentru a le multumi,din inima, pentru munca depusa si rezultatul obtinut,deci, spun doar : MULTUMESC,MULTUMESC,MULTUMESC !

    Cu toata dragostea si consideratia, MARIA CORNELIA POSTESCU impreuna cu membrii Cenaclului literar "Lucian Blaga"

    RăspundețiȘtergere

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet

Nou*: Proiectul Pastila cu zambet
Un proiect ©SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

*NOU*: GALERIE VIDEO - SCOALA "INVATATOR N. PASLARU" - CASIN